Home Economy Western Bid — ваш інструмент для міжнародних продажів

Western Bid — ваш інструмент для міжнародних продажів

by buma888

Українські продавці готові продавати на міжнародні ринки — до Європи та Америки. Ряд складнощів робить процес недоступним пересічному підприємцю. Все частіше продавці йдуть у e-commerce: це простіше та вигідніше. Запитань лише два: оплата товарів та їх доставка. Із першим допоможе Shopify Україна, а з нею розбереться Western Bid.

Shopify для українців

Shopify – платформа для створення інтернет-магазинів, дуже популярна у західному сегменті ринку. На її базі працюють сайти світових виробників різних галузей. Західну аудиторію підкуповує простота запуску: магазин збирається як конструктор, має всі необхідні функції та безліч доступних інтеграцій.

Для українців важливіша не простота запуску, а довіра користувачів. Shopify довіряють, магазини на його основі вважаються надійними і користуються ними європейці та американці охоче. Довіра підкріплюється матеріально: будь-який закордонний покупець може легко купити товар в інтернет-магазині, сплативши через Stripe та PayPal.

Складність одна: Shopify в Україні поки що не доступний, з українськими системами оплати та доставки не працює. Створити обліковий запис легко, але що робити з ним далі? Це момент, коли в гру вступає Western Bid. Зареєстрована в США компанія виступає посередником, дозволяючи користуватися перевагами Shopify кожному українському підприємцю. Це, у свою чергу, робить все більш значущою присутність України у міжнародному секторі e-commerce.

Доставка

Запуск магазину, що працює на базі Shopify, здатного працювати і з українськими, і із закордонними покупцями — лише перше питання. Потрібно визначитися із доставкою. Більшість українських логістичних компаній працює в межах країни, а за кордоном демонструє досить низькі показники. Тим часом закордонні покупці вимогливіші до термінів та якості доставки.

Western Bid вирішує і це завдання. Компанія співпрацює з міжнародними логістичними компаніями, найкращими у своєму роді. Це забезпечує швидку якісну доставку без додаткового клопоту для продавця. Оформити відправку легко, перекладач не потрібний, тарифи низькі. У багатьох випадках доставка через Western Bid – єдина можливість взаємодіяти із закордонними покупцями. Western Bid має власний склад у Майямі, що повністю вирішує проблему повернення та обміну товарів, і кваліфікований англомовний перекладач для контактів з клієнтами. Оплата товару та його доставка – болючі питання для українських підприємців, але Western Bid складнощів не боїться.

You may also like

© DN Week 2018-2023. All Right Reserved.